»Fremskridtspartiet vil udvise 420.000 muslimer af Danmark, fordi deres "helligste, hellige pligt er i Allahs navn" at udrydde befolkningerne i de lande, som de er trængt frem til.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det er kernepunktet i Islam, for man kan ikke skelne mellem fundamentalister og andre muslimer. Det viste terrorangrebet mod USA. Det blev bl.a. udført af "pæne og nydelige" unge mennesker, som studerede ved polyteknisk læreanstalt i Hamburg.«

Det sagde Fremskridtspartiets politiske leder, Mogens Glistrup, lørdag i sin politiske beretning til landsmødet i Billund Idrætscenter, hvor han blev mødt med tilråbet "Kom så, Mogge".

Udvisning af muslimer og afskaffelse af indkomstskatten var hovedpunkterne i hans tale til 400 delegerede. De modtog forslaget om et "muhamedaner-frit Danmark" med stående ovationer. Danskerne udgør kun 0,87 promille af verdens befolkning på 0,29 promille af jordens overflade, understregede Mogens Glistrup.

»Derfor sker der ikke noget som helst ved, at vi virkelig gør rent i eget hus ved vedtagelsen af lovforslaget om et muhamedanerfrit Danmark,« sagde han.

Fremskridtspartiet vil i Folketinget straks fremsætte lovforslaget. Ellers vil der om fem år være 820.000 muslimer i Danmark, mente Mogens Glistrup.

»Derfor må vi have fuld fart fremover med at afmuhamedanisere Danmark, sagde han til forsamlingens jubel.

Han advarede mod "politisk korrekthed", som krænker "demokratiets helligste grundrettighed", ytringsfriheden. Derfor vil Fremskridtspartiet afskaffe straffelovens "infame" racismeparagraf. Mogens Glistrup blev i 2000 idømt betinget hæfte ved Højesteret for racistiske ytringer, så pararagraffen skal "kastes dybt ned på møddingen",« mente han.

Mogens Glistrup opfordrede stærkt vælgerne til at stemme på liste Z i stemmeboksen. Det er det eneste sted, de kan handle efter deres hjerne og hjerte uden at møde beskyldninger for at være racister og fascister, som skal hakkes til medister, sagde han.

Folketingets flertal har begået mandatsvig med partistøtten, som er den væmmeligste af alle "modbydelige og afskyelige" statstilskud. Danmark har udviklet sig til et "kontrol og restriktionssamfund" med en lovjungle, som ingen borgere skal overskue. Lovjunglen skal fældes, og offentlige skrankepaver skal fyres. Staten skal ikke blande sig i økologisk mad og barselsorlov til fædre, ligesom miljøminister Svend Auken ikke skal bestemme, om temperaturen skal stige 1-2 grader, mente Mogens Glistrup.

Ulandsbistanden skal erstattes af privat velgørenhed.

Offentlige opgaver skal privatiseres. Staten skal højst beslaglægge 30-35 pct. mod nu 70 pct. af den samlede produktion, bruttonationalproduktet. Den skattefri bundgrænse skal hæves, så 70 pct. af danskerne slipper for at betale indkomstskat.

Samtidig skal folkepensionen hæves til 10.000 kr. om måneden med samme pension til specialarbejdere og departementschefer, sagde han.

/ritzau/