Thomas Raun (40), Direktør for BTMX - selskabet bag BT og metroxpress - har sagt op for ved indgangen til det nye år at tiltræde som Global Brand and Communications Director hos Flying Tiger.

Raun har været ansat hos metroxpress siden gratisavisen blev lanceret i Danmark i 2001. Først som sælger, siden som salgsdirektør og til sidst CEO, da avisen blev overtaget af schweiziske Tamedia.

Efter fusionen med BT føler Thomas Raun, at det efter 20 år i mediebranchen er tid til at prøve noget nyt.

»Det har været vanvittigt spændende og lærerigt at være med til at fusionere to så forskellige arbejdspladser til en samlet stærk enhed i BTMX. Netop her, efter vores vellykkede fusion, føler jeg, at tiden er inde til at give stafetten videre,« lyder begrundelsen fra Raun.

Det er, i parentes bemærket, Berlingske Medias tidligere topchef, Mette Maix, der sidder ved rorpinden i Flying Tiger. Raun og Maix kender således hinanden indgående fra fusionen mellem BT og metroxpress.

Da Thomas Raun i 2011 som salgsdirektør gav et interview i forbindelse med 10-årsdagen for gratisavisen, fortalte han om, hvordan han havde set virksomheden vokse fra 'fire mobiltelefoner og to skriveborde' til Danmarks mest læste dagblad. Siden fulgte en blodig aviskrig på gratismarkedet, nye ejere og en flytning til Berlingske i Pilestræde og fusion med BT.