En 36-årig kvinde fra Aarhus går i disse dage rundt og er særdeles taknemmelig for lokalpolitiet i Himmerland, idet er par betjente fredag formiddag formåede at redde hendes uddannelse.

Den 36-årige kvinde skulle nemlig aflevere sit speciale på universitetet i Aalborg senest klokken 10 fredag, og det gik ikke helt så smertefrit, som forventet. Kvinden nåede nemlig ikke sit tog fra Aarhus, og da hun ikke havde tid til at vente på det næste tog, valgte hun at tage en taxa. På vejen opdagede hun dog, at hun ikke havde penge nok til at komme hele vejen til Aalborg, hvorfor taxachaufføren smed hende af på motorvejen ved Hobro Vest.

Da afleveringsfristen nærmede sig med hastige skridt, gik kvinden i panik, og valgte at løbe ned til nødsporet i motorvejens nordgående spor i håbet om at få et lift.

At kvinden gik rundt i nødsporet fik dog ikke nogen til at stoppe, men det fik dog en bekymret bilist til klokken 9.02 at kontakte politiet med beskeden om, at en forvirret kvinde rendte rundt på motorvejen. Da en patrulje kort efter nåede frem til stedet, kunne betjentene ikke lade være med at få ondt af den uheldige kvinde:

»Da vores patrulje fandt den 36-årige kvinde, var hun i dén grad i panik, fordi hun slet ikke kunne få lov at aflevere sit speciale, hvis ikke det blev afleveret inden klokken 10, og tiden var ved at rinde ud. Betjentene besluttede derfor at tilbyde hende et lift til Aalborg, og det betød, at hun fik afleveret sin opgave i tide,« fortæller politikommissær Frank Liltorp.