Danmarks Kirsten Giftekniv nummer et bag kæmpe single-party

Der er lagt op til Danmarks hidtil største singlefest i Cirkusbygningen i København nytårsaften.

Ikke færre end 1400 har meldt sig til, og da der er 700 fra hvert køn, skulle det være mærkeligt om ikke sød musik og sympati opstår blandt adskillige af de deltagende, som er i alderen fra 28 til 48 år.

- Ved nytårstid er der mange, som tænker godt og grundigt over deres situation, og på, hvad de vil satse på i det nye år. Mange ønsker at finde sig en ny partner, siger 36-årige Michelle Hviid, der står bag de såkaldte 'Running Dinners'.

Ved disse middage mødes flere singler på skift hos hinanden, og så mødes man ved en samlet fest senere på aftenen. Konceptet er noget ganske andet en end ordinær date, hvor jo kun to personer mødes.

Michelle Hviid har levet af sit firma i knap fire år, og efterhånden er hun blevet kendt som Danmarks Kirsten Giftekniv nummer et.

- Det vigtigste er, at folk får en festlig aften ved mine arrangementer, men jeg er da også meget glad for, når folk finder sammen. Jeg bliver vel inviteret til en 10-15 bryllupper om året, og det glæder mig hver gang, siger Michelle Hviid, der selv er mor til to og blev gift for et par år siden med sin Jan.

Ved den store singlefest i Cirkusbygningen skal deltagerne give 1595 kr. for at være med til middag, champagne, musik, underholdning og det hele. Alle er festligt klædt, og flere af kunstnerne fra Wallmans Salonger optræder.

- Sidste år, da vi havde nytårsparty, dansede folk en time, efter at musikken var holdt op med at spille kl. fem om morgenen. Det viser, at folk rigtig nyder det, siger Michelle Hviid.