'Bring min hund hjem.'

Den tidligere Liverpool-stjerne Daniel Sturridge har fået stjålet sin hund ved et indbrud i sit hjem i Los Angeles.

Det fortæller han i en række opslag på sin Instagram-profil.

Og nu søger han hjælp på de sociale medier, hvor han i en følelsesladet bøn beder om at få sin hund hjem igen. Længere nede i artiklen kan du se et billede af hunden.

'Nogen er brudt ind i huset i L.A. og tog min hund fra huset. Hør, hvis nogen ved, hvem der brød ind, jeg betaler jer hvad som helst. Dybt seriøst,' fortæller Daniel Sturridge blandt andet i en Instagram-video, hvor man også kan se, at en rude i døren er smadret.

Ud over hunden har tyvene, der angiveligt er brudt ind i Daniel Sturridges hus i Los Angelses, taget flere af fodboldspillerens værdigenstande.

Sturridge efterspørger hjælp til at finde sin hund igen, og han fortæller i en anden video, at han er villig til at betale en større sum penge for at få sin hund tilbage.

'20-30.000. Uanset hvad de betaler, så betaler jeg mere. Please, bring min hund hjem,' skriver han i et opslag til en af videoerne.

Sturridge har også delt en video af overvågningsbilleder fra sit hus på Instagram, hvor man kan se tre hætteklædte mænd gå tæt ved huset.

Hunden, som Sturridge efterlyser, er en pomeranian, som hedder Lucky Lucci og har sin egen Instagram-profil med mere end 3000 følgere.

Daniel Sturridge kom til Liverpool fra Chelsea i 2013.

Han har også været udlejet til West Bromwich, og 1. juli udløb hans kontrakt med Liverpool.