.

Har du tænkt på, hvor mange timer om dagen, ugen og året, du ligger med hovedet på din hovedpude? Den spiller en afgørende rolle for din søvnkvalitet, og din pude støtter måske ikke hovedet på den optimale måde.

Flere end 15.000 danskere sover bedre takket være puden fra danske Thenap - og du kan blive den næste. Der er nemlig 30 dages fuld søvngaranti.

Puden får rosende ord med på vejen i flere end 500 anmeldelser på Trustpilot.

Få en garanteret bedre søvn med puden fra Thenap her
30 dages fuld søvngaranti – betal med mobilen – hurtig levering

Du kan prøve puden fra Thenap i 30 dage. Hvis du ikke synes, den har forbedret din søvn, kan du returnere den med den vedlagte returlabel og få alle pengene for puden tilbage.

Optimal støtte til nakke og ryg
Puder af dun og fjer er ofte bløde – faktisk så bløde, at de ikke støtter nakke og ryg optimalt. Med puden fra Thenap, kan du selv bestemme hårdheden ved at tilføje eller fjerne noget af det medfølgende memory foam.

Derudover har puden to sider: en kølende og en varmende. Den blå side holdes kølig takket være en Cold Touch-teknologi. Den anden side er lavet af økologisk bambus, der holder godt på varmen. Hele puden er 100 % OEKO-TEX certificeret materiale, så du kan sove trygt uden at bekymre dig om skadelige stoffer.

Få en garanteret bedre søvn med puden fra Thenap her
30 dages fuld søvngaranti – betal med mobilen – hurtig levering

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også