Vi har samlet en liste med perfekte julegaver til kvinderne i dit liv. Her er de bedste julegaver til hende

At shoppe julegaver kan være lidt af en stressende affære. Det er synd, for du bør nyde den tid, du bruger på at finde den helt rigtige julegave til hende. Du behøver ikke anstrenge dig for at huske tidligere snakke og skjulte hentydninger. Vi har håndplukket nogle af årets gavehits. Det er gaver, der formentlig ikke skal byttes.

Oplagte julegaver til hende:

Fodbad med damp

Hvis hun elsker et dejligt fodbad, vil hun aldrig glemme dig for den her gave. Uanset om hun kommer træt hjem efter en lang arbejdsdag eller bare trænger til noget selvforkælelse, bliver det ikke nemmere end det her fodbad med indbygget dampfunktion. Vandet påfyldes en tank og temperaturen indstilles, og der er ingen vandsprøjt som ved andre fodbade. Der mangler bare lige massage, tænker du måske. Det er der faktisk også tænkt på, for i bunden af fodbadet, er der massageruller, som hun kan køre de trætte fødder på. Kombinationen af dejligt varmt vand, fodmassage, damp og ingen vandsprøjt gør det til den perfekte julegave til kvinder i alle aldre.

Bestil det på hos Coolstuff senest 21. december kl. 13 og få det leveret inden jul


Tæppe med ærmer (fås i syv forskellige farver)

Det er dejligt at sidde med et tæppe. Problemet er bare, at man ikke kan bevæge sig uden at miste den varmende fornemmelse. Det findes der en løsning på, nemlig et tæppe med ærmer. I stedet for, at hun lægger et tæppe over sig, tager hun simpelthen tæppet på, lidt som en trøje. Det er foreløbigt blevet bedømt af 148 købere, der i gennemsnit giver det 4,6 ud af fem stjerner. Det kan kaldes en varm anbefaling. Her er nogle af dem:

“Da jeg så modtog tæppet, var jeg lidt nervøs, for hvad nu hvis det ikke levede op til mine forventninger... Men hvor skal jeg skamme mig! Det her tæppe er fuldstændig fantastisk! Det er blødt, stort og utrolig lækkert! Mit tæppe har lige fået en tur i vaskemaskinen, så det ikke fnugger, da det fnuggede en lille smule, men efter den tur i vaskemaskinen, så er det stadig helt fantastisk, og jeg elsker det!,”

- Marie

“Jeg har lige købt julegave til kæresten og mig.. 2x Snug-Rug.. Nok den bedste gave jeg nogensinde har købt .. Man holder sig varm, og den er dejlig dejlig blød .. Kan kun anbefales.”

- Kent

Køb tæppet her

Find flere gode julegaver til hende hos Coolstuff her


Den tavse enke (af Sara Blædel)

Louise Rick er tilbage i en ny, hæsblæsende krimi. Denne gang må Louise have hjælp fra uventede kanter i et forsøg på at finde ud af, hvem der dræbte en kvindelig kroejer på Tåsinge.

Det er bog nummer 11 i serien, men selvom man ikke har læst de andre, kan man sagtens følge med i handlingen.

Fyens Stiftstidende gav den fem ud af seks stjerner, og skrev bl.a.: “Et velkonstrueret plot ... man er fremragende underholdt”

Køb den som fysisk bog, e-bog eller lydbog her

Se det store udvalg af boggaver til hende


Alt til den kreative kvinde

Skal du finde en julegave til en kreativ kvinde, er webshoppen Rito.dk et besøg værd. Her finder du et af Danmarks største udvalg af alt det, hun skal bruge for at føre sine kreative projekter ud i livet: Garn, opskrifter, tilbehør og meget andet.

Se julegaveidéerne her 


Den frække: Satisfyer Pro 2

Hvis sexlegetøj skal være årets julegave til hende, går du ikke galt i byen med Satisfyer Pro 2.
Det har i årevis været et af de mest omtalte stykker sexlegetøj af den simple årsag, at den virker. Hos danske Sinful er den bedømt af over 300 kvinder, som i gennemsnit giver den 5,5 ud af 6 stjerner. Her er et par nedslag i anmeldelserne:

“Dette er det første sexlegetøj der har fungeret for mig. Jeg har ellers købt adskillige dildoer, vibratorer osv. og har aldrig i mit liv kunnet få orgasme uden mine egne hænder. Heller aldrig med en partner. Men denne her er guddommelig pga dens funktioner med styrkegrad fra 1-11. Jeg er personligt kun nået op til niveau 6, før jeg kommer. KÆMPE succes! Jeg kan kun anbefale ALLE kvinder at købe den. Du vil IKKE fortryde det.”

- Ung kvinde på 22 år

“Jeg har da sjældent oplevet noget lignende. Hold da magle hvor er den effektiv.”

- Tina

“Er vildt imponeret. Får orgasme på under to minutter, hver gang jeg bruger den! Bedste køb!”

- Sofia

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.