Der er ikke kun hverdagstøjet, der er blevet blødt og lækkert i 2020.

Bare rolig, selvom festsæsonen banker på døren, selvfølgelig i en corona-sikker udgave, så behøver du ikke helt smide det behagelige tøj.

Middage og festligheder indbyder ofte til kjoler som det primæere outfit, og kjolerne har også gennemgået lidt af en forvandling her i 2020. En ting har dog ikke ændret sig: De er stadigvæk lækre og elegante.

Find lækre kjoler i strik hos NA-KD

Det kan næppe komme som nogen overraskelse at 2020's trends har være domineret af bløde og behagelige items, som især strik og sweatsuits. Det komfortable look har nu fundet vej til et nyt item, der nok sjælendt er forbundet med at være afslappet og blødt. Turen er kommet til festkjolen, og vi er mange der glæder os over, at vi ikke behøver at kaste os ned i hverken satin elller palietter for at være med på festmoden.

Festkjolen er nemligt blevet strikket - og der er i stedet fokus på dybe udskæringer, tynde stropper eller dekorative elementer.

Cut out minikjole i sort
Pris: 329 kr.

Ribstrikket kjole i grøn med bånd-detalje
Pris: 359 kr.

Strikkjole med stropper
Pris: 179 kr.

Strikket minikjole med skulderdetalje
Pris: 359 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.