Modellen og influenceren Mathilde Gøhler har sammen med Nordgreen lavet en unik urkollektion – der samtidig støtter et godt formål.

Klassisk, tidløs og alligevel lige til tiden. Et ur kan være det perfekte accessory, og det ved om nogen stilikonet Mathilde Gøhler.

Se den smukke kollektion her

Modellen er kendt for sine gode stil, og er på det seneste blevet et navn de fleste kender på grund af reality tv-serien Remee og Mathilde, hvor vi følger deres hverdag.

Nu kan du også pryde dig med flot urdesign fra den danske virksomhed Nordgreen. Sammen med Mathilde Gøhler har de lavet et limited edition kollektion.

Kollektionen støtter My Foundation, en non profit organisation som Mathilde Gøhler og Remee har stiftet, som støtter børn og familier rundt om i verden.

Støt den gode sag – og find et smukt ur her

Når man køber et ur fra Mathilde Gøhler x Nordgreen kollektionen, så giver virksomheden en måneds rent drikkevand til et barn landsbyen Buruburu i Kenya, som My Foundation er med til at støtte.

Med den smukke kollektion kan du derfor både få et tidløst urdesign og støtte en god sag.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.