Vi har alle prøvet ikke at kunne finde den perfekte over- eller underdel til et outfit. Men hvad nu, hvis du kun behøver én del? Løsningen er jumpsuiten.

Du har måske fundet det perfekte par jeans, men kan ikke finde den rette sweater eller bluse i skuffen. Med et jumpsuit slipper du for alle hovedpinerne og kan samtidig være med på moden. Jumpsuits er nemlig ikke bare komfortable og praktiske, men også noget af det mest trendy du kan hoppe i her til vinter.

Find dit yndlingsjumpsuit hos NA-KD:

Du kan også finde masser af jumpsuits hos Monki her

Jumpsuits, eller buksedragt på dansk, startede ud som praktisk tøj for piloter og faldskærmsudspringere i 1920'erne, men blev hurtigt adopteret af store modedesignere i 30'erne. Herefter fik den en stor revival i 70'erne, hvor både Cher, Abba og Elvis gjorde jumpsuits til deres signatur-outfit. Nu vender den så tilbage til modeverdene og bliver spået til at trende ind i 2021.

Du kan finde jumpsuits - eller dens kortere ven playsuit, i utallige variationer, som passer til enhver lejlighed. Hvad end du vil bruge den til festlige anledninger som nytårsaften eller som loungewear en søndag på sofaen.

Vi har udvalgt nogle af vores favorit jumpsuits til hver lejlighed, så du er dækket ind.


    Fest

Her kan du roligt slå dig løs. Find et jumpsuit, der har den perfekte overdel i form af en lækker top eller som fremhæver din talje på den helt rigtige måde. Det kan også være, at du her har lyst til at slå dig løs i satin, læder eller farverige mønstre.

Elegant satin buksedragt i sort

Perfekt til julefrokosten eller nytårsaften - køb den her
Pris: 509 kr.


Glitrende buksekjole med v-hals

Buksekjolen er perfekt til fest, sort og langærmet.
Find den her
Pris: 399,-


Arbejde

Der er ingen grundt til, at du ikke kan trække i et jumpsuit, når du skal på arbejde. Tænk på det, som hvis du skulle finde et outfit med separate dele: Skjorte, fin bluse, suitpants eller tailored bukser.

Denim buksedragt i flere farver

Pris: 459 kr.
Køb den økologiske buksedragt her


Grøn utility tie-waist jumpsuit

Pris: 509,-
Køb den fede jumpsuit her

Afslapning

Du kan nemt finde et jumpsuit, som har et løst fit og derudover, så er de jo lynhurtige at trække i. Derfor er et jumpsuit det perfekte outfit til en doven søndag eller en dag, hvor du bare skal forkæle dig selv og slappe godt af.

Sort buksedragt i elastisk stof

Pris: 579,-
Køb den flotte, klassiske jumpsuit fra NA-KD her


Casual jumpsuit i sommergul

Pris: 409,-
Gør dig klar til sommeren - find det flotte jumpsuit her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også