Herretøj, der både er stilet, komfortabelt og passer perfekt. Det er tanken bag Shaping New Tomorrow.

Shaping New Tomorrow blev landskendt på rekordtid. Virksomheden startede i Aalborg, men blev hurtigt overrumplet af succes, da de tre iværksættere blev kendt på landsdækkende TV.

Mangler du det perfekte sæt? Find de mest populære styls hos Shaping New Tomorrow

»Vi var fanget i en turbine af det samme, næsten endeløse arbejde for at forsøge at følge med. Mange sagde »tillykke med succesen«, lang tid før vi overhovedet kom i mål med at imødekomme efterspørgslen, og vi knoklede virkelig hårdt for at få det hele til at hænge sammen,« siger Christoffer Bak.

Virksomheden var i tv i 2018 og er vokset støt siden. Shaping New Tomorrow blev kendt på de perfekte bukser, men har siden lanceret skjorter.

»Vi har aldrig været i tvivl om, at vi også ville revolutionere den øvrige herregarderobe, og da vi tilbage i november (2019, red.) lancerede en helt ny skjortekollektion, var vi rustede til efterspørgslen på grund af vores erfaringer,« siger Christian Bak.

De perfekte bukser
Dansk design, produceret i Portugal. Tidsløst og klassisk design kombineret med den særlige FreeFiber™ teknologi gør, at materialet strækker sig efter dine bevægelser, så du kan lave nærmest hvad som helst i klassiske herrebukser.

New tomorrow pants slim
Fås i flere farver. Pris: 899 kr.

Classic pants slim
Fås i flere farver. Pris: 750 kr.

Den perfekte skjorte
Den stilfulde dagligdag er blevet mere behagelig. Teknologien fra bukserne er blevet overført til klassiske herreskjorter.

Classic shirt slim
Fås i flere farver. Pris: 700 kr.

New Tomorrow shirt med striber
Fås i flere farver. Pris: 700 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.