Er der et look du skal gå efter, når tøjkrisen rammer, så er det dette fra 90'erne, som nogle af de største stjerner mestrede til perfektion.

Mavebluser, oversized jakkesæt og platausko. Mange af 90'ernes tendenser er tilbage i modebilledet - nogle med større succes end andre. Men én ting vi lærte af nogle af 90'ernes største stjerner er, at minimalisme aldrig går af mode.

Så uanset om det er en croptop, stropkjole eller jeans du ifører dig, så er minimalisme et nøgleord. Moden i 90'erne var nemlig inspireret af enkle silhuetter og simple snit, der gør tøjet anvendeligt igen og igen.

Gå på jagt blandt NA-KDs most wanted - der bestemt også lader sig inspirere af 90'erne lige nu

Det er samtidig også det, der gør stilen ideel som problemknuser til enhver tøjkrise. Heldigvis er der masser af inspiration at hente hos fx Cameron Diaz, der uanset om der er tale om miniskirts, bukser eller sweatre, guider dig igennem minimalismens fortræffeligheder.

Megastjernen Jennifer Aniston er heller ikke til at komme uden om, hvis man gerne vil kopiere fra 90'ernes største ikoner og deres exceptionelle stil.

Udover de enkle silhuetter og simple snit, så huske at kombinere din 90'er minimalisme med få, men lækre accessories som store bælter, halskæder eller en taske. Husk samtidig at holde mønstre så simple som muligt, hvis der er overhovedet skal være nogen.

Vi har udvalgt nogle styles, som passer perfekt til 90'ernes minimalisme:

Cardigan med knapper: 179 kr.
Sort kjole med tynde stropper: 259 kr.
Mininederdel med slids: 219 kr.

Momjeans med huller: 289 kr.
Ærmeløs kjole: 89,60 kr.
Tanktop i bodystocking: 179 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.