Når hverdagens travlhed melder sig er der masser af tid at spare på madlavningen. Vi har fundet tre løsninger til dig.

I ferien er der sikkert god tid til at hygge sig med indkøb og madlavning. For de fleste af os slutter det hyggelige ved det på samme tidspunkt som ferien. Hverdagen og den obligatoriske travlhed venter lige om hjørnet. Med en måltidskasse slipper du for de besværlige og tunge indkøb. Du får alle ingredienserne til sund og nærende mad leveret til døren.

Her er tre muligheder:

Hellofresh
En af Danmarks mest populære måltidskasser. Vælg mellem 15 opskrifter hver uge. Fra 43,50 pr. portion. Spar op til 725 kr.

Se udvalget hos Hellofresh her

Retnemt
Hos Retnemt sammensætter du selv din kasse fra uge til uge. For at gøre det nemmere kan du vælge forskellige temaer og ingredienser, der aldrig må indgå i retterne. Leveringen er gratis og der er ingen binding

Se mulighederne hos Retnemt - du sparer op til 707 kr. 

Sundtakeaway
Her får du måltidskasser, hvor maden altid er tilberedt. Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Vælg bl.a. imellem familiekassen, hverdagskassen og vægttabskassen. Starter du ofte dagen uden at spise morgenmad? Det kan en måltidskasse fra Sundtakeaway også ændre på.

Sammensæt din kasse her - spar 50% på første levering

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.