Kokkens Hverdagsmad fejrer Black Week og giver 50% rabat på dine første to måltidskasser. Du sparer op til 920 kroner. Men du skal slå til nu, tilbuddet slutter i morgen

Danskerne er vilde med måltidskasser. Og det er ikke svært at forstå. Du slipper for planlægning og indkøb, og undgår at bruge timer på madlavningen. Det er et simpelt regnestykke: Måltidskasser gør din hverdag nemmere, så du får mere tid til at være sammen med din familie.

Og netop nu kan du bruge Black Week til at få måltidskasser til en hidtil uhørt lav pris. Hos Kokkens Hverdagsmad kan du nemlig få 50% rabat på dine to første måltidskasser. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode, så det gælder om at slå til nu.

Aftensmad på 20 minutter
Hos Kokkens Hverdagsmad får du både superlækker mad og masser af fleksibilitet. Kokke har sørget for at købe ind og forberede nogle lækre retter til dig, som du kan gøre færdige på ingen tid. Du bestemmer selv, hvornår du vil have leveret. Måske kun i lige uger, hvor du har dine børn?

Du kan vælge mellem to forskellige måltidskasser:

Kokkens Familiekasse
Elsker du klassisk dansk mad som hakkebøf og forloren hare, men er du også klar på at prøve nogle nye, spændende retter, så er Kokkens Familiekasse lige noget for dig.

Kokkens Grønne Kasse
Vil I gerne have lidt mere økologi og grønt i hverdagen, men ikke helt vil undvære kød, er Kokkens Grønne Kasse det helt rette valg.

Bestil i dag – du sparer op til 920 kroner.

(Den særlige Black Week-rabat gælder kun nye kunder (kunder der ikke har været kunde de seneste 6 måneder, og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter))

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.