Vil du forkæle dig selv og dine venner med en festlig aften, der holder sig inden for retningslinjerne? Så læs med her, hvor vi viser dig hvordan.

Selvom vi skal holde afstand og mindske social omgang med andre, betyder det ikke, at vi skal afskærme os helt fra verden. Du kan stadig se dine venner til en festlig sammenkomst med god samvittighed, hvis bare du overholder retningslinjerne og sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Her viser vi dig, hvad du skal have styr på, før du inviterer til et privat arrangement:

    1: Hvor mange må du invitere?

Forsamlingsforbudet er i skrivende stund på maks 50 personer. Det betyder, at mange desværre har været nødsaget til at aflyse diverse arrangementer, som overstiger denne restriktion.

Men det betyder også, at du fortsat kan kan samle et mindre hold venner og bekendte eller hoppe i den fine kjole og invitere veninderne over til lækre cocktails, latter og dybe samtaler. Du kan faktisk få leveret en six-pack af de lækreste cocktails direkte til døren - se udvalget her.

    2: Husk de generelle anbefalinger

Sprit af og hold afstand! Hvis du afholder nogen form for arrangementer eller sammenkomster i disse tider, bør du for det første ikke samle flere, end du har plads til. En god tommelfingerregel er, at alle skal kunne holde 1 meters afstand til hinanden. Derudover er det en rigtig god idé at have sprit stående flere steder i hjemmet, så alle har rene hænder både ved ankomst og undervejs.
Undgå køen og køb billlig håndsprit online her.

Her kan du læse sundhedsstyrelsens anbefalinger ved afholdelse af private arrangementer, fester og fejringer.

    3: Server færdigblandede drinks til dine gæster

For at undgå mest mulig berøring er færdigblandede drinks og cocktails et must! Det betyder heldigvis ikke, at du skal snydes for de klassiske favoritter som Piña Colada, Passion Daiquiri eller Dark and Stormy. Du behøver skam heller ikke at gå på kompromis med den smagsmæssige oplevelse.

Justserveit.dk kan du få alle dine yndlingsdrinks leveret direkte til hoveddøren.
Se alle varianterne, eller spar penge med deres pakkeløsninger her.

Du kan også benytte drinks i dispenser, så du mindsker berøring af diverse ingredienser blandt gæsterne og samtidig tilføre et dekorativt element til festen. Se dem her.

 


Læs også: Undgå køen: Her kan du købe billig håndsprit og mundbind online

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.