Få intet mindre end Danmarks bedste romkugler leveret til døren.

Alle kender romkuglen. En kage af meget varierende kvalitet, der består af bagerens rester. Vil du derimod smage intet mindre end Danmarks bedste romkugler, skal du ikke lede længere.

Bestil Danmarks bedste romkugler og få dem leveret til døren her
​Spar 10 % med rabatkoden BT10

Seest Bageri vandt den fornemme pris ved Foodexpo i Herning sidste år. Men som noget nyt behøver du ikke længere køre til Kolding-området for at sætte tænderne i dem. Du kan nemlig få fire eller 10 af de prisvindende romkugler leveret med PostNord i særlig køleembalage – og der leveres både til privat- og erhvervsadresser.

Den håndlavede romkugle er dyppet i hjemmelavet saltkaramel, håndrullet i ren 60 procent belgisk chokolade og drysset med knasende hasselnødder.

Ordrer sendes mandag til onsdag, så du kan være sikker på, at de lækre romkugler er friske når du modtager dem. Bestil inden klokken 10, så sendes ordren samme dag. Leveringstiden er én til to dage og holdbarheden er 10 dage fra produktionsdagen – længere hvis du har dem i køleskabet.

Bestil Danmarks bedste romkugler og få dem leveret til døren her
Spar 10 % med rabatkoden BT10

 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også