Det kan ofte tage lang tid at tilberede den traditionsrige julemad helt fra bunden - men det behøver det ikke. Du kan nemlig få din julemad leveret gennem en måltidskasse.

Danskerne er vilde med måltidskasser. Og det er ikke svært at forstå. Du slipper for planlægning og indkøb, og undgår at bruge timer på madlavningen. Det er et simpelt regnestykke: Måltidskasser gør din hverdag nemmere, så du får mere tid til at være sammen med din familie.

Og specielt den traditionsrige julemad tager ofte lang tid at tilberede, men med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad kan du få din julemad leveret hele december og også din julemenu juleaften og behøver derfor ikke bruge timer i køkkenet.

Aftensmad på 20 minutter
Hos Kokkens Hverdagsmad får du både superlækker mad og masser af fleksibilitet. Kokke har sørget for at købe ind og forberede nogle lækre retter til dig, som du kan gøre færdige på ingen tid. Du bestemmer selv, hvornår du vil have leveret. Måske kun i lige uger, hvor du har dine børn?

Du kan vælge mellem to forskellige måltidskasser:

Kokkens Familiekasse
Elsker du klassisk dansk mad som hakkebøf og forloren hare, men er du også klar på at prøve nogle nye, spændende retter, så er Kokkens Familiekasse lige noget for dig.

Kokkens Grønne Kasse
Vil I gerne have lidt mere økologi og grønt i hverdagen, men ikke helt vil undvære kød, er Kokkens Grønne Kasse det helt rette valg.

Bestil i dag – spar 20% på din første måltidskasse

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.