Salget af måltidskasser tordner frem på det danske marked for tiden. Flere og flere får maden leveret til døren, så de slipper for indkøb og planlægning.

En ny madtrend fejer over landet. Måltidskasser har aldrig været mere populære, og flere og flere danske familier overlader på den måde planlægning og indkøb til professionelle kokke. Tendensen har været i gang længe, men har for alvor taget fart under coronaepidemien, hvor vi i stigende grad fravælger de fysiske butikker og handler online.

Et eksempel er de superpopulære måltidskasser fra HelloFresh, hvor du netop nu via dette link kan få 30% rabat på dine to første måltidskasser. Kasserne leveres ved din hoveddør, og du kan framelde dig til enhver tid.

»Der er ingen tvivl om, at der er stor vækst i markedet. Måltidskasser er stadig lidt et storbyfænomen, men vi forventer, at det bliver bredt meget mere ud de kommende år,« fastslår konsulent Jeppe Rønnebæk Kongsbak fra Dansk Erhverv til Finans.dk.

Noget af det vigtigste, når man tilmelder sig en måltidskasse, er, at det hele fungerer gnidningsfrit. Råvarerne skal være i topkvalitet, leveringen skal komme som forventet, og opskrifterne skal være nemme, lækre og inspirerende. Og så skal alle i familien kunne lide maden!

Og det er præcis, hvad HelloFresh tilbyder. Du kan nemlig altid vælge mellem 12 forskellige middagsretter, så du er sikker på at maden falder i god smag.

Klik her og få 30% på dine to første måltidskasser

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også