Har du svært ved at finde på den perfekte julegaveidé? Læs med her og få inspiration til julegaver til folk i alle aldre.

Du kender det sikkert: julen nærmer sig med hastige skridt, og du vil gerne forkæle din familie og dine venner med de helt rigtige gaver. Men skal det bare være en ting fra deres liste over juleønsker? Eller skal det være noget mere personligt, der faktisk vil være en overraskelse at få?

Det kan være enormt svært at finde på gode julegaveidéer, men der er heldigvis hjælp at hente. I denne artikel har vi nemlig samlet nogle af de bedste julegaveidéer til både børn og voksne i alle aldre.

Philips OneBlade QP2520 – den oplagte gave til manden i dit liv

Philips OneBlade QP2520 er et rigtig godt bud på en prisvenlig alt-i-en barbermaskine. Den modtager flotte anmeldelser fra forbrugerne hos Elgiganten, der giver den 4,2 ud af 5 mulige stjerner.

Stort set alle mænd bruger en barbermaskine jævnligt, så de trænger tit til udskiftning. Derfor er det oplagt at give en barbermaskine til manden i dit liv, uanset om det er din far, kæreste, bror eller en god ven. Philips OneBlade QP2520 er en rigtig god barbermaskine med et flot design og mange funktioner.

GHD IV Styler – til kvinden, der går op i sit hår

GHD IV Styler er et meget populært glattejern. Det klarer sig også godt i tests og er en sand forbrugerfavorit. Google Shopping har indsamlet mere end 8.000 anmeldelser af produktet. Her scorer glattejernet  hele 4,5 ud af 5 stjerner.

Det er en god julegaveidé til kvinden, der elsker skønhed og går op i sit hår. GHD IV Styler kan ikke kun glatte håret, men kan også bruges til at lave flotte krøller. Det ligger godt i hånden, og så er det billigere end mange andre GHD glattejern.

Brabantia Roll Top – den anderledes gave

Brødkassen Brabantia Roll Top er populær blandt forbrugerne. Hos Coop har den modtaget hele 4,8 ud af 5 stjerner fra forbrugerne.

En brødkasse er en lidt anderledes julegaveidé, men det er en rigtig dejlig ting at eje, og garanteret ikke noget, modtageren af gaven selv ville have købt.

Brabantia Roll Top har et elegant og klassisk design med en stor kapacitet. Den holder brødet frisk og lækkert i lang tid.

My Hood Trick løbehjul 7.0 – den perfekte julegaveidé til det aktive barn

Der findes mange løbehjul på markedet, men My Hood Trick løbehjul er ét af de mest populære. Hos Google Shopping scorer det 4,7 ud af 5 stjerner. En glad mor skriver: »Sønnike ønskede sig et tricks-løbehjul i julegave og blev meget glad«.

Løbehjul står tit højt på listen over børns juleønsker. Glæd dit barn, din nevø eller niece med My Hood Trick løbehjul. Det er et løbehjul, hvor der er fokus på kvalitet og komfort, og som har en masse fede features. Det har også et flot design i sort og lime farver.

Assasins Creed Origins – gaven til den spilleglade teenager

Assasins Creed Origins er et konsolspil , der roses meget af eksperter såvel som forbrugere. Hos Google Shopping har de indsamlet mere end 7.500 anmeldelser. I alt modtager spillet 4,7 ud af 5 stjerner.
Eksperterne hos IGN Nordic giver spillet 9 ud af 10 stjerner.

Hvis du kender en teenager, der er glad for at game og som har en konsol, er et spil en oplagt julegaveidé.

Assasins Creed Origins er et action-adventurespil, der især roses for at have en god historie og engagerende verden, samt masser af variation i missionerne.

iRobot Roomba 980 – den aflastende gave til ældre

iRobot Roomba 980 er en af de robotstøvsugere, der får rigtig meget ros af eksperterne og klarer sig godt i tests. Techadvisor.com giver den 3,5 ud af 5 stjerner og roser den særligt for den høje sugeevne og den lange batterilevetid.

Hvis du vil forkæle dine bedsteforældre eller andre ældre mennesker i dit liv, er en robotstøvsuger en virkelig god julegaveidé. Den kan nemlig aflaste dem på rengøringsfronten.

iRobot Roomba 980 kan anvendes til alle typer underlag. Den registrerer selv møbler og kanter, og kører selv hen til ladestationen, når den batteriet er lavt.

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også