Skift mobilselskab og spar 20 % på regningen hver måned

Det kan være en uoverskuelig jungle at finde det rigtige mobilabonnement, men lige nu får du et usædvanlig godt tilbud. Som B.T.-læser kan du spare 20 %* på de i forvejen billige mobilabonnementer hos eesy

Brug rabatkoden BT20 når du bestiller dit abonnement på eesy.dk, så sparer du 20 % hver måned*. Du får altså mere for pengene.

  • Fri tale og 30 GB data: 87 kroner om måneden (normalpris: 109 kroner om måneden)
  • Fri tale og 80 GB data: 103 kroner om måneden (normalpris: 129 kroner om måneden)
  • Fri tale og fri data: 159 kroner om måneden (normalpris: 199 kroner om måneden)

Med et mobilabonnement hos eesy får du fri tale og masser af data på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. Der er gratis oprettelse, ingen binding og ingen gebyrer

Skift til eesy nu og spar 20 % på dit mobilabonnement hver måned – brug rabatkoden BT20

* Tilbuddet gælder alle nye kunder, der bruger rabatkoden BT20 på eesy.dk senest den 20. juli 2022. Bemærk at rabatkoden ikke kan kombineres med andre rabatkoder eller kampagner. Hvis der eksempelvis er en kampagne på produktet, skal du vælge, om du vil bruge rabatkoden, der giver dig 20 % rabat på regningen hver måned eller om du vil benytte dig af det specifikke kampagnetilbud.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også