Det amerikanske havespil Cornhole kan endelig købes herhjemme. Lige nu sparer du 10 %

Der findes mange former for havespil. Nogle af dem er ikke for hele familien, andre tager tid at sætte op eller er besværlige at tage med. Cornhole derimod er sjov og nem underholdning for alle, og det er blevet et af de mest populære havespil i USA.

Med dit helt eget  custom cornholesæt får du et unikt og sjovt samlingspunkt, når du er sammen med venner, familie eller samarbejdspartnere. Du kan nemlig få det lavet med dit helt eget billede, logo og design. Det vækker opmærksomhed hos alle, og er en effektiv samtalestarter. 

Design dit eget cornholesæt her

Er du på udkig efter en gave, som modtageren aldrig glemmer? Så behøver du ikke lede længere. Du bestemmer selv hvordan cornholesættet skal designes, så det falder i god jord hos den heldige modtager.

I modsætning til eksempelvis padel, som er blevet ekstremt populært i Danmark, kræver Cornhole ikke en masse tilbehør, omklædning og booking af baner. Spillet er så nemt at have med, sætte op og spille, at alle kan være med.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også