Det er ved at være sidste udkald, hvis du skal have en af de superpopulære julekalendere fra erotikshoppen Sinful - og sikre en meget sjovere december.

Det er lige nu, du skal handle, hvis du vil sikre en uforglemmelig og lidt fræk december.

Hos Sinful, Nordens største erotikbutik, finder du de yderst populære og klassiske julekalendere, der kan friske selv de koldeste vinterdage lidt op.

De seneste år er julekalenderen blevet revet væk, og det er der ikke så meget at sige til. Deluxe julekalenderen er blevet udsolgt i år. Men frygt ej, der er både en mindre udgave af pakkekalenderen og en adventskalender at finde på webshoppen. Kalendrene indeholder sjovt og sexet udstyr, der langt overstiger julekalenderens pris.

Så udover at december bliver starten på en ny og meget mere sexet tid, sparer du også mange penge.

Sinful Classic Julekalender 2020

Værdi: 2300 kr.
Diskret levering. Gratis fragt.

Sinful Classic Julekalender 2020 indholder 24 populære produkter til kvinder, mænd og par, inklusive et inspirationshæfte med guides til dagens frække overraskelse.

Sinful Classic Julekalender findes kun i et begrænset antal. Sidste år blev den udsolgt på rekordtid, så det er en god idé at sikre dig dit eksemplar allerede nu.

Besøg butikken her


Sinful Advent Julekalender 2020

Værdi: 2100 kr.
Diskret levering. Gratis fragt.

Vil du hellere gøre de fire adventssøndage lidt mere interessante, er det Sinfuld Advent Julekalender 2020.

Selv om der kun er fire låger i kalenderen, gemmer de på i alt 12 populære produkter.

I Sinful Advent Julekalender får I nøje udvalgte stykker sexlegetøj, som giver jer muligheden for at lege og udforske hinanden på nye måder. Produkterne kan nydes af både kvinder, mænd og par.

Besøg butikken her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.