Jørgen Leth er tilbage som Tour de France-ekspert. Denne gang på discovery+.

Lyden af Tour de France er synonym med lyden af Jørgen Leths stemme. Multikunstneren har dækket cykelløb i en menneskealder og han nærer en dyb kærlighed til verdens største cykelløb. Og i år, hvor Touren kommer til Danmark, er den legendariske cykelekspert tilbage. Det bliver på discovery+, hvor du kan se alle etaperne direkte, uden afbrydelser.

Oplev Touren med Jørgen Leth: Køb adgang til discovery+ her

»Jeg synes selvfølgelig, det er dejligt at være med til at dække Tour de France igen. Det har jeg savnet. Det bliver en helt speciel oplevelse at se feltet rulle igennem Danmark. Det virker stadig nærmest uvirkeligt,« siger Jørgen Leth i en pressemeddelelse.

Under de tre etaper i Danmark er Jørgen Leth til stede i målbyerne sammen med blandt andre cykelentusiast Bastian Emil Goldschmidt. De to har desuden lavet samtaleprogrammer som optakt til hver etape.

Du kan også glæde dig til at møde velkendte navne som Thomas Bay, Jesper Worre, Morten Bennekou og Brian Holm i dækningen af Tour de France på discovery+.

Se Tour de France med Jørgen Leth og alle de andre fremragende eksperter på discovery+

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også