En af Danmarks største webshops for sexlegetøj har undersøgt data på deres kunder og fundet frem til nogle ret interessante fakta om danskernes indkøbsvaner, når det gælder sexlegetøj.

For mange danskere er det at købe sexlegetøj en ret privat sag. Derfor er webshops som sinful.dk populære steder at handle, når man skal have gadgets til lagnerne.

Sinful.dk har analyseret data fra deres kunder og fundet frem til en række sjove facts om danskerens sexliv, som f.eks. hvor meget sexlegetøj køber danskerne, og i hvilken by bor de danskere, der køber mest sexlegetøj? .

Gå på opdagelse i det mest populære sexlegetøj hos sinful.dk

Så meget sexlegetøj køber danskernes i gennemsnit
Blandt kunderne hos Sinful, så bliver der i gennemsnit købt 2,6 stykker sexlegetøj. Mænd putter lidt mere sexlegetøj i indkøbskurven end kvinder.

Kvinderne købet ofte et enkelt stykke sexlegetøj, som eksempelvis en vibrator, imens mændene købte to stykker eller mere, og begge køn køber ofte glidecreme, når de handler sexlegetøj.

Find de mest populære vibratorer på Sinful.dk her

Find de mest populære glidecremer her

Dildoen skal i gennemsnit være 14,5 cm.
Den gennemsnitlige mandlige penis er 13,12 cm. lang i erigeret tilstand, og dermed går kvinderne altså efter en dildo, der er lidt over 1 cm. længere end den gennemsnitlige mandlige penis.

Det er altså ikke helt ved siden af, hvad de fleste mænd har mellem benene i den virkelige verden.

Find de mest populære dildoer hos Sinful.dk her

Dette er Danmarks mest sexede by
Ifølge Sinfuls egne tal, så er det personer bosat i Randers, der køber mest sexlegetøj. De købte mere end dobbelt så meget sexlegetøj sammenlignet med landsgennemsnittet.

Go Randers!

Bliv inspireret af bestsellerne hos Sinful.dk

Danskerne køber mest sexlegetøj, når mørket er faldet på
Måske er det fordi, at børnene er blevet lagt i seng eller måske fordi, det bare er der, vi er mest liderlige, men i hvert fald, så viser Sinfuls egne tal, at danskerne køber mest sexlegetøj mellem kl. 21-22.00 om aftenen.

Læs hele undersøgelsen her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.