Slap af i solen med en god krimi. Her er de bedste.

Sommeren står for døren, og intet er bedre end at ligge i solen med en god krimi i ørerne - eller på tablet.

Her er nogle at de bedste og mest populære krimier lige nu, som vil holde dig helt ude på kanten af stolen i spænding, helt indtil sidste side.

Når tiden går i stå (af Ninni Schulman)
Festspillet i den svenske by Ekshärad er en årlig tradition. Men en af skuespillerne forsvinder og bliver senere fundet død. Der dukker endnu en lig op, men er der en sammenhæng?

»Mon ikke Når tiden går i stå er seriens hidtil bedste (...) en 500 siders krimimursten, der ikke føles én side for lang, når man læser den. Så læs den!«, skrev Skånska Dagbladet i sin anmeldelse.

»En mørk bog på flere planer, der er svær at lægge fra sig. Jeg tror aldrig, jeg har læst en bog så hurtigt,« mente Nya Kristinehamns-Posten.

Læs eller lyt til Når tiden går i stå på Chapter
De første 21 dage er gratis - ingen binding

 

Kongeriget (af Jo Nesbø)
Den norske krimikonge er tilbage med endnu en nervepirrende fortælling. Det er en uforudsigelig thriller om familiehemmeligheder.

»Underholdende ... højt begavet tjubang for intellektuelle,« mente Weekendavisen, mens Berlingske kaldte den »aldeles fremragende.«

Hør eller læs Kongeriget på Bookbeat
Den første måned er gratis - uden binding

Natsangeren (af Johanna Mo)
Hanna Duncker vender hjem til sin barndomsø. På hendes første arbejdsdag bliver en teenagedreng fundet død. Efterforskningen gør, at hun må konfrontere ubehagelige begivenheder i fortiden.

“En klassisk page-turner. Man kan ganske enkelt ikke lægge bogen fra sig,” skrev POV International.

Hør eller læs Natsangeren på Chapter
De første 21 dage er gratis - ingen binding

Nattens udyr (af Michael Katz Krefeld)
Da Cecilie Mars forsøger at opklare en række kvindedrab, kommer hun på sporet af et hemmeligt selskab. Det går op for hende, at loven ikke er nok til at stoppe bagmændene. Hun bliver endda selv mistænkt for drab.

»Michael Katz Krefeld har aldrig været bedre,« skrev Politiken og kvitterede med fem stjerner.

Læs eller lyt til Nattens udyr hos Chapter
De første 21 dage er gratis - ingen binding

Der er mange flere krimier hos Chapter

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.