Allerede 29. november er det første søndag i advent - og tid til at åbne adventskalenderen, som spreder julehygge i decembers weekender.

Forkæl én, du holder af - eller dig selv - med en skøn adventskalender. Frække overraskelser, portvin til hyggestunden og gourmet-vingummi til den søde tand. Her er 7 lækre adventskalendere, som med garanti vil skrue op for juleglæden.

Lækkerier fra Danmarks verdenskendte bolsjekogeri
En smuk adventsæske i grøn og gul og fyldt med søde sager fra Almuegaarden. Hver søndag op til jul kan man åbne en låge og blive forkælet med lækre, håndlavede luksusbolsjer og -lakridser. Almuegaarden er et af Danmarks ældste bolsjekogerier har gennem generationer produceret bolsjer i verdensklasse. Bolsjekogeriet kan i øvrigt opleves live i Tivoli.

Pris: 189 kr.

Køb bolsjekalenderen her


Kvalitetskaffe og søde sager
De fleste danskere elsker kaffe, og det gør kaffe-adventskalenderen fra Noru til et sikkert hit. Så er det bare at bestemme sig til, hvem der fortjener at blive advents-forkælet med kvalitetskaffe og søde sager. De fire adventsgaver er smukt indpakket med bånd og lækkert genbrugspapir og nummeret 1-4.

Pris: 500 kr.

Køb kaffekalenderen her


Orgasme-gel og frække overraskelser
Fyr op under december med en fræk adventskalender til din partner (og dig selv). Bag de fire låger i »Sinful Advent«-kalenderen gemmer sig 10 erotiske overraskelser til mænd, kvinder og par. Med i pakken følger også de to økologiske bestseller-produkter fra det danske brand Kaerlig, nemlig orgasme-gelen og massageolien. Hent også inspiration i det vedlagte hæfte, hvor I finder guides til alle produkterne.

Pris: 995 kr. (Værdi 2.100 kr.)

Køb den frække adventskalender her


Adventsforkælelse til portvinselskeren
Portvin hitter og fås nu også som adventskalender. I de fire smukt indpakkede gaver finder man seks forskellige varianter af den verdensberømte hedvin fra Portugal. Gaverne indeholder også delikate snacks, som kan nydes til portvinen.

Pris: 499 kr.

Køb portvinskalenderen her


Vegansk gourmet-vingummi i smuk indpakning
Fri for gluten, farve, konserveringsmidler og animalsk stivelse. Vingummierne fra Wally and Whiz er en perfekt adventsgave til veganeren eller dem, som bare gerne vil spise slik med god samvittighed. Adventskalenderen indeholder fire forskellige bokse med forskellige smagsvarianter og kommer i en supersmuk æske med fine gulddetaljer.

Pris: 239 kr.

Køb vingummikalenderen her


Stilfulde køkken-overraskelser
Adventskalenderen til alle, der elsker at bruge tid i køkkenet. Her får man nemlig fire gaver med lækkert køkkentilbehør. Gaverne er pakket ind i flot genbrugs-gavepapir, og hvad der gemmer sig bag papiret, er en overraskelse. Det gør det også til en perfekt adventskalender til dig selv!

Pris: 600 kr.

Køb køkkenkalenderen her


Advents-te med sødt
Alle har fortjent lidt ekstra forkælelse i julemåneden, og det er lige, hvad te-adventskalenderen fra Teacup.dk kan tilbyde. Her får man fire adventsgaver med udvalgt kvalitetste og lidt sødt til teen. Teacup.dk er en af Danmarks ældste online tebutikker, og butikkens over 100 te-varianter er nøje håndplukket fra verdens bedste leverandører.

Pris: 250 kr.

Køb te-kalenderen her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.