Med under en måned til 1. december er det nu, du skal forberede pakkekalenderen til den, du holder af (eller til dig selv). Vi har fundet 7 af de bedste til voksne, for det er ikke kun børn, der elsker lidt ekstra forkælelse i julen.

Der er masser voksenkalendere at vælge imellem i julen: Hvad med 24 lækre portvinsvarianter, en daglig delikatesse eller måske en sexet julekalender til glæde for både dig og din partner?

Her er 6 skønne pakkekalendere til voksne, der med sikkerhed vil skrue op for julehyggen. Og husk, man må gerne forære én til sig selv!

24 kapsler til julekaffen
Der er ikke noget bedre end at starte morgenen med en god kop kaffe. Med kaffekapsel-kalenderen fra det danske kafferisteri Estate Coffee kan man prøve nye lækre kaffevarianter hele julemåneden. Julekalenderen rummer 24 kapsler med luksuskaffe – 12 økologiske varianter og 12 klassiske. Kapslerne er kompatible med Nespresso®-system.

Pris: 249 kr.

Køb Estate kapselkalender her


Flot julekalender med lækre beauty-produkter
Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne skønne julekalender fra Sephora. Bag lågerne i den farverige kalender gemmer sig 24 af deres lækre produkter: Lipgloss, ansigtsmasker, makeup og hårpynt. Et produkt hver dag i december frem til juleaften.

Pris: 375 kr. (værdi: 570 kr.)

Køb Sephora Wild Wishes her


Skru op for erotikken i december
Forkæl dig selv og din partner med årets frækkeste julekalender og fyld jeres december med overraskelser, leg og sex. I får en julemåned, hvor I får leget, og udforsket hinanden på helt nye måder. Sinfuls julekalendere findes kun i et begrænset antal, og er blevet udsolgt på rekordtid flere år i streg. Hvor længe tør I vente med at købe jeres?

Pris fra: 795 kr.

Køb en Sinful julekalender her


Dekorativ julekalender med økologisk te
Bag lågerne i denne fine pakkekalender finder man alskens varianter af økologisk te fra luksusbrandet Pukka. 24 tebreve med 24 forskellige smagsvarianter. Urtete, frugtte og grøn te. Den dekorative kalender er forsynet med en praktisk snor, så den nemt kan hænges op på væggen.

Tilbudspris: 99 kr.

Køb Pukkas økologiske te-kalender her


Delikatesser til madelskeren
Himalayasalt, gourmetsennep, mangosirup og ramsløgspesto. Det er bare nogle af de lækkerier, man finder bag lågerne i denne smagfulde julekalender fra Puk’s delikatesser. Julekalenderen gemmer også på en lille kogebog med en opskrift til hver dag op til jul. En julekalender, som helt sikkert vil bringe glæde hos dem, der elsker madlavning – og alle os andre, der får lov at spise med!

Pris: 688 kr.

Køb delikatesse-kalenderen her


Juleforkælelse fra Bodyshop
Skumbad med en skøn duft af pink grape. Plejende ansigtsmasker. Mango Lip Butter til læberne. Den smukke »Make It Real Together Big Advent Calendar« rummer 24 af Bodyshops lækre produkter – en til hver dag i december. Perfekt til hende, der har fortjent lidt ekstra forkælelse i julemåneden.

Pris: 695 kr.

Køb Bodyshop-kalenderen her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.