Lige nu sparer du 20 % på effektiv robotstøvsuger, der også klarer gulvvasken.

Forestil dig en verden hvor du aldrig mere skal have fat i støvsuger og gulvskrubbe, men i stedet kan bruge tiden på noget andet. Det kan blive til virkelighed med robotstøvsugeren Neatsvor X650 Pro, der også vasker gulvet.

Lige nu sparer du endda 20 % på den smarte støvsuger. Du skal bare bruge rabatkoden BT20

Køb robotstøvsugeren her
100 % tilfredshedsgaranti  

Neatsvor X650 Pro har en sugestyrke på hele 6.000 PA, hvilket gør den til én af de kraftigste på markedet. Det betyder, at den uden problemer kan klare dyrehår og andet genstridigt skidt. Støvsugeren kan styres via en app på din smartphone, så du hele tiden kan se, hvor den har kørt.

Er der steder den ikke må køre? Intet problem. Neatsvor X650 Pro laver et kort over dit hjem, og du kan nemt indstille hvad den ikke må komme i nærheden af. Robotten kan indstilles til at støvsuge og vaske gulv i hele huset. 100 kvadratmeter tager cirka en time, og takket være appen kan du få rengøringen klaret mens du ligger på sofaen, eller ikke er hjemme.

Højdepunkter ved Neatsvor X650 Pro:

  • Kan styres via en app og Google Assistant
  • Vasker og støvsuger
  • Effektiv sugestyrke
  • No go-zoner


Køb robotstøvsugeren her
100 % tilfredshedsgaranti  

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også