Sonos står bag ny soundbar, der giver dig en biografagtig lyd hjemme i stuen.

En af de store fordele ved at gå i biografen er lyden. Det giver en anden filmoplevelse, at man kan høre nuancerne i det, der sker på det store lærred. Nu kan du få lidt af biograflyden hjem i stuen uden store og klodsede højtalere.

Anmelder-darlingen Sonos er nemlig klar med anden generation af sin Beam-soundbar, der som noget nyt understøtter Dolby Atmos. Det er det samme lydformat, som bruges i de fleste biografer.

Bestil den nye Sonos Beam nu - så bliver den sendt hjem til dig, når den kommer på markedet 5. oktober

Hos Hifiklubben, der er specialister i god lyd, har man store forventninger til den nye Sonos Beam.

»Vi forventer at sælge rigtig mange af den nye Beam, og vi er specielt glade for at den nu også understøtter Dolby Atmos. Mange af streamingtjenesterne, som Netflix og Disney+, producerer nemlig deres nye indhold i Dolby Atmos. Det giver den almindelige forbruger en let adgang til lydkvalitet der stort set er på niveau med det, man kan høre i biografen. Så er det selvfølgelig bare vigtigt at have et lydsystem derhjemme der kan udnytte det«, fortæller Henrik Reinholdtsen, Chief Product Officer hos Hifi Klubben.

Fantastisk lyd uden ledninger
En af de helt klassiske indvendinger mod højtalere er størrelsen og rod med ledninger alle vegne. Sonos Beam er kun 65 cm. bred og kan bruges sammen med andre trådløse Sonos-højtalere som Sonos One SL og en Sonos subwoofer. På den måde får du fremragende lyd uden en masse kabler.

Husk dog, at fjernsynet skal understøtte Dolby Atmos via HDMI for at du får den fulde effekt.

Bestil den nye Sonos Beam nu - så bliver den sendt hjem til dig, når den kommer på markedet 5. oktober

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.