Julegaver eller fede lyd-gadgets til dig selv? Det übercool brand Urbanista fejrer Black Week med rabatter på op til 50% på hovedtelefoner og trådløse højttalere.

Urbanista står for skandinavisk design og lave priser. Med Black Week-rabatter på op til 50% bliver det nu endnu billigere at få fingre i Urbanistas lækre gadgets:

Et par flotte on ear-hovedtelefonener, så du kan lytte til musik eller din yndlingspodcast på farten? En trådløs højttaler, som du kan have med sommerhuset eller på rejsen. Eller hjemme hos dig selv? Du behøver ikke at nøjes med enkelt højttaler. Priserne i Urbanista under Black Week er nemlig så lave, at du kan få god lyd i hele boligen og købe en til både køkken, stue og soveværelse.

Urbanista tilbyder fri fragt og udvidet returperiode.

Vi har udvalgt fire lækre gadgets fra Urbanista med kæmpe besparelser.


Seattle Wireless - on ear-hovedtelefoner

Trådløse on ear-hovedtelefoner. Bluetooth og 12 timers spilletid, så du kan have dem med på farten med hele dagen uden at skulle lade op. Der er swipe-teknologi indbygget i hovedtelefonerne, så de er nemme at betjene.

Fås i tre forskellige farver.

Før € 99,99
NU KUN: € 59,99 (ca. 447 kr.)

Besøg butikken her


Urbanista Paris - in ear-hovedtelefoner

Trådløse in ear-hovedtelefoner i diskret, minimalistisk design. Kommer med en lille opladningsboks, der sikrer op til 20 timers batterilevetid. En blød, specialdesignet silikonespids gør dem behagelige at have på, hele dagen. Den indbyggede noise cancellation giver en ekstra god lydoplevelse.

Kommer i fire forskellige farver.

Før € 99,99
NU KUN: € 69,99 (ca. 521 kr.)

Besøg butikken her


Brisbane - trådløs højttaler

God lyd i minimalistisk design. Med en batterilevetid på op til 10 timer er den transportable højtaler perfekt at have med en tur i værkstedet, sommerhuset, på rejsen, eller hvor du har lyst til at lytte til radio, lydbog eller noget helt andet. Den lille højtaler giver dig fuld stereolyd og en god dyb bas.

Før € 99,99
NU KUN: € 59,40 (ca. 443 kr.)

Besøg butikken her


Sydney - trådløs højttaler

Minihøjttaleren Sydney har god lyd og en supergod pris. Højttaleren 5 timers batterilevetid, så du kan tage med overalt. Designet er enkelt, så den vil være et cool, minimalistisk indslag i alle hjem.

Før € 39,00
NU KUN: € 23,40 (ca. 105 kr.)

Besøg butikken her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.