Få uforpligtende ekspertrådgivning hele vejen lige her

Det seneste år er elprisen steget markant, og der er ikke udsigt til, at den falder lige foreløbig, så der er både økonomiske og miljømæssige fordele ved at spare på strømmen. Er du husejer har du dog gode muligheder for ikke længere at frygte elregningen, men tværtimod tjene penge på overskudsstrøm. Det kræver bare, at du får opsat solceller.

Det er kompliceret at installere solceller. Men heldigvis står de erfarne specialister fra Jydsk Tagteknik for hele processen. Selve solcellerne er produceret i Tyskland og har 25 års garanti på ydeevnen samt 25 års produktgaranti.

Bestil et uforpligtende solcelletjek her

Når der er så meget lys, at solcellerne producerer mere strøm end din husstand kan bruge, kan du automatisk sælge strømmen til elnettet, så andre kan få glæde af den.

Med et uforpligtende solcelletjek hos Jydsk Tagteknik får du:

  • Gennemgang af taget.
  • Rådgivning om solceller.
  • Forslag til placering.
  • Energioptimerings-forslag.
  • Tilbud på stedet.

Solcellerne omdanner lys til strøm, så det virker hele året rundt. Det betyder derfor også, at det er mest effektivt om sommeren.

Få et uforpligtende solcelletjek her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også