Flisepest og alger ødelægger synet af det, der engang var pæne fliser. Lad professionelle gøre dem til en fryd for øjet igen.

Mørke belægninger og pletter, der tilsyneladende er umulige at få af. Flisepest og alger kan ødelægge synet af alle fliser og efterlade dem med et forsømt udtryk. Hvis du nogensinde har prøvet selv at gøre noget ved det ved du, at det er ekstremt hårdt arbejde med et tvivlsomt resultat til følge.

Lige nu får du 40% rabat: Få et uforpligtende tilbud på fliserens eller algebehandling her

Der findes en nemmere måde at løse problemet, hvor du bare kan læne dig tilbage og glæde dig til at nyde synet af pæne fliser igen. Overlad det til professionelle med 20 års erfaring, der løser store og små opgaver over hele landet.

Fliserne bliver som nye igen, og du kan få behandlet terrasser, gårde, indkørsler og meget andet i alle størrelser.

20 års garanti og prismatch
Får du lavet en fliseimprægnering, kan du være sikker på at nyde det flotte syn i mange år. Du får nemlig 20 års garanti på effekten og prismatch hvis du får et billigere tilbud et andet sted.

Få 40% rabat på flisebehandlingen nu

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.