Der er tre gode grunde til at skifte til Blue Energy: Brug al den strøm du vil til fast pris, få adgang til tusindvis af rabatter og en gratis film om ugen.

Når du trykker på knappen, tænder lyset og mobilen begynder at oplade. Du tænker sikkert ikke over dit elselskab i det daglige, men i løbet af det næste minut eller to får du tre gode grunde til at tænke over det. Hos Blue Energy får du nemlig meget mere end strøm i stikkontakterne.

Hos Blue Energy får du:

  • Fast pris på dit elforbrug - 100% klimakompenseret.
  • Adgang til tusindvis af rabatter til både fysiske butikker og webshops.
  • Mulighed for at streame en ny film hver søndag mellem kl. 18-24.

Skift til Blue Energy nu
Det tager ikke mere end et par minutter

Du får en fast pris på dit elforbrug, uanset hvor meget du bruger. Bor du i lejlighed betaler du 199 kr. om måneden. Bor du i hus eller rækkehus betaler du 299. kr. om måneden. Skatter, afgifter og nethåndteringsgebyr lægges oveni. Blue Energy klimakompenserer 100% af dit forbrug planter et træ hver måned, så længe du er kunde.

Tusindvis af rabatter og film hver uge
Derudover får du adgang til en rabatportal med tusindvis af rabataftaler, som kan bruges af hele familien, uanset om der skal købes maling, madkasser eller møbler. Der er et hav af rabatter til både fysiske butikker og webshops.

Filmelskere kan glæde sig til en valgfri film hver søndag i tidsrummet fra kl. 18-24. Udvalget er det samme som på streamingtjenesten SF Anytime bl.a. Marvel, Star Wars, James Bond, Druk, Retfærdighedens ryttere og meget, meget mere

Skift til Blue Energy nu og få strøm til fast pris, rabatter og en film hver uge

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.