Få uforpligtende ekspertrådgivning hele vejen lige her

Det seneste år er elprisen steget markant, og der er ikke udsigt til, at den falder lige foreløbig, så der er både økonomiske og miljømæssige fordele ved at spare på strømmen. Er du husejer har du dog gode muligheder for ikke længere at frygte elregningen, men tværtimod tjene penge på overskudsstrøm. Det kræver bare, at du får opsat solceller.

Er dit tag egnet til solceller? Få det tjekket for 0 kroner

Tanken om solceller virker måske lidt fjern nu, men det er en god idé at komme i gang nu, hvis solcellerne skal være klar til sommer.

Når der er så meget lys, at solcellerne producerer mere strøm end din husstand kan bruge, kan du automatisk sælge strømmen til elnettet, så andre kan få glæde af den.

Det er kompliceret at installere solceller. Men heldigvis står de erfarne specialister fra Jydsk Tagteknik for hele processen. Selve solcellerne er produceret i Tyskland og har 25 års garanti på ydeevnen samt 25 års produktgaranti.

Bestil dit uforpligtende solcelletjek her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også