Hvor sundt er dit hus? Og er der noget, som trænger til at blive fikset? Netop nu kan du få et gratis hustjek og en grundig rapport med status på alt fra loftisolering til træværk. Du sparer 2.995 kr., og tilbuddet gælder for dig, som har et hus fra før 1984.

Trænger taget til at blive skiftet? Skal murværket have en overhaling? Eller bør tagrenderne lige ses efter? Som husejer kan det være svært at vurdere, hvilke reparationer, der er nødvendige, og hvilke forbedringer, der skal prioriteres.

Mange ældre huse har slid og patina, men det betyder ikke nødvendigvis, at huset er usundt. Til gengæld kan det blive rigtig dyrt, hvis du overser graverende fejl eller venter for længe med at sætte ind med forbedringer. Heldigvis kan du slippe for ubehagelige overraskelser:

Lige nu tilbyder firmaet Jydsk Tagteknik nemlig et gratis hustjek. Eneste krav er, at dit hus er fra før 1984. Normalt koster en detaljeret husrapport 2.995 kr. - men lige nu kan du altså booke det helt gratis!

En konsulent fra Jydsk Tagteknik gennemgår dit hus fra kælder til kvist og giver dig et overblik over husets tilstand. Måske er dit hus faktisk sundere, end du tror?

Du booker selv, hvornår du vil have besøg af en konsulent fra Jydsk Tagteknik. Under det grundige hustjek gennemgår konsulenten:

  • Tag
  • Træværk
  • Vinduer & døre
  • Hulmursisolering
  • Tagrender
  • Facade
  • Loftisolering

Grundig rapport
Hustjekket inkluderer en rapport, som med tydelige smiley-symboler fortæller om husets sundhed. Med den i hånden kan du nemt planlægge, hvad der skal laves på huset lige nu - og hvad der fint kan vente. Du får også et overslag over prisen på eventuelle reparationer og forbedringer.

Du kan få det gratis hustjek, uanset hvor i Danmark, du bor - med undtagelse af ikke-brofaste øer. Jydsk Tagteknik har nemlig afdelinger i hele landet.

Klik her og bestil et GRATIS hustjek med udførlig rapport. Normalpris 2.995 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.