Du kan få en varmepumpe billigere, end du tror.

Du har måske allerede opdaget, at din varmeregning er steget eksplosivt. Det skyldes den russiske krig i Ukraine, og at russerne som konsekvens af de vestlige sanktioner kraftigt har reduceret mængden af gas, der eksporteres til Europa. Det har selvfølgelig sendt gasprinsen på himmelflugt, men også andre opvarmningsformer er kraftigt påvirket af det. Derfor kan det være en rigtig god idé at omlægge til en varmepumpe. Det lyder måske dyrt, men det er det ikke nødvendigvis.

Vidste du, at du kan få en varmepumpe på abonnement? For et fast beløb hver måned for du installeret en af markedets bedste varmepumper med løbende vedligeholdelse. Så skal du ikke bekymre dig om en stor engangsbetaling.

Moderne varmepumpe på abonnement: Få et uforpligtende tilbud her

Med den løbende vedligeholdelse kan du være sikker på, at din varmepumpe altid fungerer optimalt. Har du gasfyr, bliver det afkoblet gratis, så længe det offentlige giver tilskud til det.

Bestil et uforpligtende tilbud her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også