»Til de brødre, der tror, at jeg slog katten.«

Sådan indleder den russiske og verdenskendte influencer Hasbulla Magemedov en video, som han fredag har lagt på Twitter.

Den kommer, efter han har fået voldsom kritik for en anden video, som han delte via Snapchat. Her kan det ses, hvordan influenceren hiver sin kat i øret og slår ud efter den.

Det har fået hans følgere og mange andre på de sociale medier til at mene, at Hasbulla Magemedov er voldelig over for katten. På en profil, som har delt videoen på Twitter, lyder det blandt andet i kommentarerne:

  • Jeg har altid hadet ham, og nu har jeg en grund.
  • Det siger meget om folk, hvordan de behandler dyr.
  • I ved godt, at han er 20 år, ikke? Det er ikke, fordi det er et lille barn, der gør det her.
  • Det her gør mig så ked af det. Jeg bliver nødt til at redde katten.
  • Hvad havde den stakkels kat gjort for at fortjene det?

Hasbulla Magemedov selv afviser alt kritikken.

»Jeg hev i øret, og det er det. Jeg hev meget forsigtigt i det. Jeg ved, at folk bare venter på, at jeg skriver noget forkert, så de kan angribe mig sådan her: 'Du gør dit, og du gør dat'. Barsik (katten, red.) opførte sig ikke ordentligt, jeg hev i øret, og sådan er det.«

»Jeg elsker min kat mere, end du gør. Hvis jeg ikke elskede mit kat, ville jeg ikke have den derhjemme. Da hun ikke adlød, disciplinerede jeg hende lidt. I angriber mig for ingenting,« slår han fast den nye video.

Den 20-årige russer er en populær mand på de sociale medier. På Instagram har han over otte millioner følgere. En del af hans succes skyldes også, at han på trods af sin alder fortsat ligner et barn.

Hasbulla Magemedov har ikke selv fortalt, hvilken sygdom han har, men det menes at være en form for dværgvækst.