I marts forlod Piers Morgan tv-programmet 'Good Morning Britain'.

Det skete, efter han på live-tv kommenterede Oprah Winfreys famøse interview med prins Harry og Meghan Markle. Her udtalte han blandt andet, at han ikke troede på Meghans udtalelser om, at hun havde haft selvmordstanker.

Efterfølgende modtog tv-stationen ITV mere end 41.000 klager – og det blev hans endeligt på programmet.

Nu har den britiske journalist scoret sig et nyt værtsjob. Det afslører han i et opslag på sin Instagramprofil, hvor han sidder side om side med Rupert Murdoch, der er bestyrelsesformand og direktør i selskabet News Corporation og en af verdens rigeste mænd.

'BREAKING: Jeg er kommet hjem. Fantastisk at komme tilbage til Rupert Murdochs News Corporation efter 28 år. Stedet, hvor jeg startede min mediekarriere, med chefen, som gav mig mit første store gennembrud. Vi kommer til at have det sjovt,' skriver han.

Piers Morgan skal agere vært på et spritnyt program på TalkTV, der vil kunne ses på skærmen fra begyndelsen af 2022. Programmet vil blive vist både i USA, Australien og Storbritannien.

Udover det vil han også være skribent for både The Sun og New York Post.

Rupert Murdoch, der i 1994 gjorde Piers Morgan til den yngste redaktør af en national britisk avis i 50 år, beskriver ham som »den tv-vært, alle kanaler ønsker, men er for bange for at ansætte.«