Lyt til artiklen

I sidste måned kunne Teitur Skoubo forlade fængslet og sin ankesag i landsretten som en fri mand.

Den 27-årige realitydeltager blev nemlig frifundet for voldtægt, men idømt tre måneders fængsel for vold mod et kvindeligt offer. Og med den omstødte dom havde han allerede afsonet hele sin straf med sin varetægtsfængsling.

Men nu skal Teitur Skoubo igen for retten og forsvare sig. Også denne gang drejer det sig om en voldssag.

Næste onsdag er det således Københavns Byret, som 'Paradise Hotel'-vinderen skal møde op i.

Her er han på anklagebænken i en sag, hvor han er tiltalt for vold begået på det københavnske diskotek Hive en septembernat i 2019.

Denne nat skulle Teitur Skoubo have slået en person i hovedet med 'et glas fremstillet i hårdt plastikmateriale'.

Det fremgår af anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i.

Over for B.T. fortæller Teitur Skoubos advokat, Henrik Dupont Jørgensen, at man vil argumentere for frifindelse i retssagen, der oprindeligt skulle være kørt tilbage i januar.

Teitur Skoubo kom også i vælten i 2021, da han blev bortvist fra Reality Awards, fordi han, efter at have fået en advarsel, gik amok og sparkede en vagt i hovedet.
Teitur Skoubo kom også i vælten i 2021, da han blev bortvist fra Reality Awards, fordi han, efter at have fået en advarsel, gik amok og sparkede en vagt i hovedet. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Teitur nedlægger påstand om frifindelse,« lyder det korte svar fra advokaten.

Teitur Skoubo har – ud over sin seneste voldsdom i landsretten – også en voldsdom for at have sparket en person, som kastede en flaske efter ham, da han for knap ti år siden stadig boede på Færøerne.

Tilbage i maj blev Teitur Skoubo ved Retten i Odense idømt to og et halvt års fængsel for at have voldtaget en 25-årig kvinde, som han slog til blods, da hun en novembernat sidste år havde taget realitydeltageren med hjem.

Han ankede dog straks dommen, og i landsretten fandt man det for nylig bevist, at samlejet mellem ham og offeret stoppede, da samtykket blev trukket tilbage.

Derfor blev han frifundet for voldtægt, men blev i stedet dømt for vold.

Dermed blev straffen skåret ned fra to og et halvt år til blot tre måneder, og da Teitur Skoubo nåede at sidde varetægtsfængslet i de fem måneder, der var gået siden hans dom i byretten, har han afkrævet erstatning.