Lyt til artiklen

At have Daniel Agger som en del af selskabet har tilsyneladende ikke hjulpet. Og heller ikke Bjarke Ingels, Christian Stadil eller Nikolaj Coster-Waldau.

For den ellers stort anlagte tatoveringsplatform Tattoodo er blevet sendt i rekonstruktion.

Sådan skriver Finans.dk.

Det har således ikke afspejlet sig i økonomien, at Tattoodo med egne ord er 'verdens største markedsplads for tatoveringer' og har 'den mest downloadede tatoveringsapp'.

Selskabet har aldrig kunnet skabet et overskud i sin godt ti år lange levetid, og bare i de seneste tre år har underskuddene været på:

  • 2021: 14,5 millioner kroner
  • 2020: 21,4 millioner kroner.
  • 2019: 23,3 millioner kroner.

Samtidig viser regnskaberne, at også egenkapitalen er gået i rød i de seneste år. Her var minusset i seneste regnskab på 7,1 millioner kroner.

En rekonstruktion, der er sidste chance for at få rettet op på økonomien inden en eventuel konkurs, skal nu få selskabet på ret kurs igen.

Da Tattoodo blev skabt med base i Danmark var det under en vis mediebevågenhed, fordi den daværende gennemtatoverede landsholdsspiller Daniel Agger i høj grad blev ansigtet udadtil.

Med i projektet var også den amerikanske tatovør Ami James, der var kendt fra tv.

Tatoveringsplatform har da også opnået en vis udbredelse med omkring 16,5 millioner følgere på Facebook, mens 3,9 millioner kigger med på Instagram.