Caroline Fleming og hendes søn Alexander Fleming har kunnet tage en pause fra familieballaden om salget af indboet fra Valdemars Slot for i stedet at fokusere på glædelige nyheder.

Alexander Fleming er netop blevet student, og det har fået mor til at juble.

'Verden er din østers,' skriver Caroline Fleming i et opslag på Instagram tirsdag til et billede, hvor man kan se Alexander Fleming med en studenterhue på hovedet flankeret af sin mor og far, den britiske rigmand Rory Fleming.

'Hjertelig tillykke, kæreste Sander, med din studenterhue,' skriver Caroline Fleming, der ikke lægger skjul på, at hun er stolt af sin søn.

Det er Caroline Flemings førstfødte, Alexander Fleming, der her ses som lille, der nu er blevet student.
Det er Caroline Flemings førstfødte, Alexander Fleming, der her ses som lille, der nu er blevet student. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Vis mere

'At lære det hele på et sprog de første mange år af dit liv og sidenhen gå til eksamen i alle fag på et andet sprog er en vild præstation, og dit hårde arbejde har været så imponerende at være vidne til…. Vi er så stolte af dig,' skriver hun med henvisning til, at Alexander Fleming voksede op og tilbragte de første skoleår i London, hvor familien dengang boede. 

Alexander Fleming er blevet student fra Øregaard Gymnasium. Han har tidligere gået på Herlufsholm Kostskole, og inden da gik han ifølge avisen.dk blandt andet på den engelske privatskole Knightsbridge School i London.

Øregaard Gymnasium er kendt for at have produceret flere kongelige studenter, da både prins Joachim og kronprins Frederik blev studenter fra gymnasiet.

Gymnasiet får desuden yderligere et kongeligt islæt, da prinsesse Isabella efter sommerferien begynder på det kendte gymnasium, der ligger i Hellerup nord for København.

Caroline Fleming blev selv student fra Herlufsholm i 1994.

B. T. har forsøgt at få en kommentar fra Caroline Fleming, men det er endnu ikke lykkedes.