Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Silas Holst har længe været antimobbeambassadør.

Den 39-årige danser og musicalskuespiller har holdt stakkevis af foredrag, lavet tv om mobning og generelt talt højlydt om emnet. Nu kommer der også én bog fra hans hånd om netop mobning.

»Jeg har lige skrevet under på Gyldendal. Jeg er ved at lave en bog om mobning på sociale medier, og hvad vi dog skal gøre for at få det til at stoppe,« forklarer Silas Holst til B.T.

Det har du jo beskæftiget dig en del med før. Hvordan bliver det anderledes nu?

»Det bliver anderledes, fordi nu har jeg fundet en masse rigtig fede mennesker, som har rigtig meget forstand på det her, så det bliver mere end samtalebog, end dem jeg har skrevet før,« fortæller danseren.

»Søren Pape for eksempel, den tidligere justitsminister, han er med, så det er mange fede mennesker, som har en mening og en holdning til, hvad man burde gøre,« lyder det om Det Konservative Folkepartis formand, Søren Pape Poulsen.

Samtalebogen er dog endnu kun i sin spæde opstart.

»Jeg er kun lige startet, jeg har skrevet forordet og en indledning og et kapitel. Men jeg har været heldig at få nogle virkelig fede mennesker i tale,« forsikrer Silas Holst.

Derudover mener han også, at mobning kun er blevet et mere relevant emne i dag.

»Det bliver presserende for mig, i og med jeg synes, tonen bliver vildere og vildere – også over for mig, for det gjorde, at jeg blev nødt til at trække mig fra 'Vild med dans', for jeg kan ikke holde til mere – og jeg har også en datter, der går i skole, og en søn, der snart skal i skole, så på den måde bliver det også mere presserende for mig.«

Andre læser også