Sangerinde Sheryl Crow åbner op om, hvordan det var at turnere rundt med Michael Jackson i 1987 under the 'Bad World Tour'.

I et interview med Independent fortæller hun nemlig, at hun blev seksuelt chikaneret af Michael Jacksons manager, da hun var med under en verdensturné i 1987. Dengang var hun 25 år.

Det var angiveligt i starten af turneen, at Michael Jacksons manager, Frank DiLeo, chikanerede unge Sheryl Crow. DiLeo var dengang 14 år ældre end Crow.

Sheryl Crows fortælling kommer næsten 10 efter Frank DiLeos død, og næsten 12 år efter Michael Jacksons død.

»Naivitet er sådan en smuk ting. Det var utroligt på alle mulige måder, at en ung person fra en lille by kunne komme ud at se verdenen og arbejde sammen med verdens største popstjerne. Men jeg fik også et 'crashkursus' i musikindustrien,« fortæller Crow til Independent.

Hun hævder, at DiLeo gentagne gange henvendte sig til hende med tilbuddet om at gøre hende til en stjerne, hvis hun gjorde, hvad han bad om. Samtidig fortæller hun, at han truede hende med at ødelægge hendes karriere, hvis hun rapporterede ham eller talte om hans fornærmelser.

Det er ikke første gang, at sangerinden åbner op om den chikane, hun har oplevet i sin karriere.

I 2017 under MeToo-bevægelsen satte Crow også ord på hendes oplevelse med Frank DiLeo. Dog uden navn og langt mindre detaljeret dengang.