Den folkekære tidligere tv-vært Poul Thomsen mistede tætte familiemedlemmer med få års mellemrum. Men takket være en 'indbygget stemme' er han kommet videre.

Det fortæller Poul Thomsen i et interview med Femina.

Både hans ekskone Hanne og hans søn Morten valgte for år tilbage at tage deres liv.

Poul Thomsen forklarer, hvordan hans ekskone led af en bipolar lidelse, der blev værre med årene og til sidst blev for meget. Poul Thomsen beskriver således, hvordan hun selv valgte at sige farvel til denne tilværelse.

Poul Thomsen.
Poul Thomsen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Derfor har han også affundet sig med ekskonen beslutning. Samme følelse kommer han dog ikke til at få med sønnen, Morten, der tog samme beslutning for snart otte år siden.

Poul Thomsens søn kæmpede med samme lidelse som moren – men ikke desto mindre kom dødsfaldet som et chok for Poul Thomsen.

»Han var sådan en stor, glad og lys dreng. Alle elskede ham, og så var han så morsom. Men Morten havde også en anden side, og en iskold decemberaften slog det klik for ham hjemme på hans gård lidt uden for Aalborg,« siger Poul Thomsen.

Og så vi tilbage ved den indre stemme, som ifølge Thomsen giver ham en særlig påmindelse om, at 'han nok skal klare den'.

»Det er så vigtigt, at jeg har det sind. For jeg kan jo hverken gøre Hanne eller Morten levende igen,« siger han til Femina.

Poul Thomsen bliver formentlig husket af flere som den dyrevenlige tv-vært.

I 80'erne var han vært på DR-programmet 'Dus med dyrene', ligesom han i 90'erne tonede frem som vært i 'En naturlig forklaring'.

For tre år siden, i 2018, var han på gaden med en ny bog. Her var det en åben og ærlig Poul Thomsen, der blandt andet forklarede, hvorfor han hverken var med ved sin ekskone eller søns begravelse.

Det kan du læse mere om HER.