»Undgå venligst at synge med.«

Disse ord er nu plastret på et skilt, der møder gæsterne i Palace Theatre i den engelske by Manchester efter en voldsom episode, hvor politiet måtte tilkaldes for at stoppe et voldsparat syngende publikum.

Det skriver BBC.

I øjeblikket spiller teateret musicalen 'The Bodyguard' – og særligt Whitney Houstons nummer 'I Will Always Love You' fik sat flere gæster i gang med en skønsang, der ikke kunne stoppes.

Under nummerets slutning begyndte de at synge med.

Og Melody Thornton, der står for sangen – altså på scenen – kunne ikke færdiggøre sangen og måtte forlade scenen.

Da de sangglade gæster blev bedt om at sætte sig ned og stoppe, nægtede de.

Og ifølge en Twitter-bruger, der identificerer sig som personale i teateret, blev flere gæster blandt publikum så voldelige, at man ikke så en anden udvej end at tilkalde politiet.

Sagen har ledt til megen snak i Storbritannien om, hvordan publikum skal opføre sig under optrædener af forskellig slags.

Flere skuespillere står også frem til BBC og fortæller om deres oplevelse med et mindre ønskværdigt publikum.

»Det er blevet meget slemmere siden pandemien, og teatrene er genåbnet. Det virker, som om jeg på ugentlig basis hører en skrækhistorie om et publikumsmedlem, der går amok eller lignende,« siger skuespiller Charles Brunton.

»Det er ikke engang bare sang, sniksnak eller at gå ind og ud. Jeg har hørt historier om publikummere, der tager kinesisk takeaway eller McDonald's frem på første række,« siger en anden skuespiller, Kieran Brown, til mediet.