Lige nu er de fire ejere. I fremtiden bliver der en del flere ejere til legetøjsimperiet Lego.

Familien er nemlig blevet forøget med et nyt familiemedlem.

Lego-overhoved Kjeld Kirk Kristiansen er blevet farfar – igen, efter at hans søn, Thomas Kirk Kristiansen, sammen med sin kone, Signe Kirk Kristiansen, er blevet forældre for anden gang. Det oplyser Signe Kirk Kristiansen til mediet Ridehesten.com.

Familiens investeringsselskab Kirkbi bekræfter nyheden overfor B.T.

Skovsbo Gods syd for Kerteminde kommer fremover til at danne rammen om Thomas og Signe Kirk Kristiansens liv.
Skovsbo Gods syd for Kerteminde kommer fremover til at danne rammen om Thomas og Signe Kirk Kristiansens liv.
Vis mere

»Det er korrekt, at Signe og Thomas Kirk Kristiansen er blevet forældre igen,« skriver kommunikationschef Ulla Lundhus uden at afsløre flere detaljer om hverken kønnet på den nye arving eller fødselstidspunkt.

Den nye arving bringer antallet af fremtidige Lego-ejere op på syv, da Kjeld Kirk Kristiansen døtre, Sofie Kirk Kristiansen, samt Agnete Kirk Thinggaard, har henholdsvis to og tre børn.

Afsløringen af den nye Lego-arving kom i forbindelse med, at Ridehesten kunne afsløre, at Lego-parret har foretaget et opsigtsvækkende køb.

Signe og Thomas Kirk Kristiansen har købt en meget kendt – og formentlig også meget dyr – avlshingst af hestemilliardæren Andreas Helgstrand. Heste af den kaliber handles normalt for flere millioner kroner.

Thomas Kirk Kristiansen er blevet fra for anden gang.
Thomas Kirk Kristiansen er blevet fra for anden gang. Foto: Leslie Holm
Vis mere

Det er den 6-årige hannoveranerhingst Suarez, som er blevet indkøbt til Thomas Kirk Kristiansen hestehold. Hingsten vil blive overtaget af de nye ejere i 2022, når de flytter ind på deres nyrestaurerede gods, Skovsbo Gods, ved Rynkeby på Fyn.

Efter planen skal Suarez kastreres, da den fremover kun skal bruges som konkurrencehest og ikke avlshingst.

Selv har Signe Kirk Kristiansen slet ikke har prøvet sin fremtidige hest endnu, da hun var højgravid, da købet fandt sted. Thomas Kirk Kristiansen, der også er en habil rytter, samt hendes træner, Allan Grøn, har dog begge prøvet den.

»Både Thomas og Allan synes, at Suarez er fantastisk at ride, og jeg glæder mig til selv at komme i sadlen og lære ham at kende,« fortæller Signe Kirk Kristiansen til Ridehesten.

Kjeld Kirk Kristiansen har fået et nyt barnebarn og kan nu kalde sig dobbelt farfar.
Kjeld Kirk Kristiansen har fået et nyt barnebarn og kan nu kalde sig dobbelt farfar. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Kun få år efter, at de lukkede deres tidligere stutteri Kirk Arabians, der lå tæt ved Thomas Kirk Kristiansens fars fynske gods Scheelenborg, købte Lego-parret i maj 2020 Skovsbo Gods for 79,9 millioner kroner.

Det nye gods ligger 20 km fra Scheelenborg og tæt ved Thomas Kirk Kristiansens store satsning – golfbanen Great Northern.

Udover en makeover af selve hovedbygningen har parret ifølge fyens.dk også fornyet godset med en 7.000 kvadratmeter stor, lavvandet sø, en stor ny hestestald på 2.350 kvadratmeter samt både en ridehal og ridebane med internationale mål.

Alt tyder på, at Suarez vil få det, som blommen i et æg.