Johnny Depp kommer til Danmark.

Han skal både spille i Randers og i København.

Spillestedet Værket i Randers har meldt Depps ankomst på deres hjemmeside og Amager Bio bekræfter også koncerten i København overfor B.T.

»Vi har lige fået det at vide,« fortæller PR-, marketing- & brandingmanager i Amager Bio, Emil Grønkær Svendsen.

Også i Randers er de overraskede over nyheden:

»Jeg fik en mail for en time siden om, at du nu kan tilføje Johnny Depp som special guest,« siger Mikael Qvist Rørsted, Musik- og teaterchef på på Værket, til Ritzau. Han kalder det en »stor og meget positiv overraskelse.«

Depp skal skal sammen med, hvad Værket beskriver som 'Guitarguden' Jeff Beck fra Storbritannien spille en koncert i Amager Bio 28. juni og i Randers 29. juni.

Her skal den højt aktuelle skuespiller være 'special guest'. Depp er tidligere denne uge set spille med Jeff Beck - imens den berygtede retssag mellem Depp og sin tidligere kone, Amber Heard, har stået på.

Koncerterne i Danmark er to af mange koncerter på grammyvinder Jeff Becks Europaturné. Jeff Beck er nu solist, men er tidligere medlem af den populære, britiske rockgruppe The Yardbirds.

Der er fortsat ledige billetter til begge koncerter. I Randers koster billetterne mellem 595 og 795 kroner, mens de i København koster 695 kroner.