Lyt til artiklen

Hvad kan man tillade sig at udsætte andre for? Og hvad skal man selv finde sig i?

Det dilemma landede influenceren Stephanie Fisker og hendes mand, den tidligere Brøndby-spiller Kasper Fisker, i, da de onsdag var ude at spise med deres små børn.

Familien er i øjeblikket på en både hyggelig og krævende cykelferie, som har taget dem langs den jyske vestkyst. Og de mange kilometer kan både mærkes i benene og i humøret.

Således var parrets to ældste børn, Elva og Baldur, overtrætte og overstimulerede, da de endelig fik hjulet sig frem til restauranten i Klitmøller klokken 19.

Familien har tidligere haft deres eget program på Viaplay, 'Familien Fisker'.
Familien har tidligere haft deres eget program på Viaplay, 'Familien Fisker'. Foto: Pressefoto
Vis mere

»Og det var en fejlvurdering fra vores side at tage ud at spise så sent,« erkender Stephanie Fisker i et Instagram-opslag om den ubehagelige oplevelse, som den lille familie endte i, da efter en halv times spisning aktiverede børnene med en 'Gæt-et-dyr'-leg, som går ud af at imitere en række dyr.

»På et tidspunkt blev Baldur lidt for begejstret i legen og kom til at råbe, hvilket fik en ældre mand (som havde kommenteret højlydt på børnenes opførsel, siden vi kom) til at vende sig om og råbe: 'Så hold dog kæft for helvede',« skriver hun.

Familien blev siddende et par minutter, hvorefter Kasper Fisker tog børnene med sig og forlod restauranten.

Herefter gik Stephanie Fisker hen til det utilfredse par og undskyldte.

»Jeg fortalte dem, at det var min skyld og mit ansvar, da mine børn var for trætte til at komme med på restaurant, og at jeg nok skulle tage ved lære af oplevelsen. Og så sagde jeg, at jeg ville tage en snak med mine børn om, hvordan man opfører sig på en restaurant, da de er børn og stadig har meget at lære,« skriver hun og tilføjer så:

»Og at jeg samtidig ville prøve at forklare dem, hvorfor den sure mand, der burde vide bedre, råbte efter os.«

Ifølge Stephanie Fisker kvitterede manden ved halvt råbende at sige, at han mente, hvert et ord: At hun og Kasper Fisker skulle have bedt deres børn om 'at holde kæft'.

»Men det gider jeg ikke, for så er jeg bange for, man ender som en sur, gammel mand, der råber af andre på en restaurant,« skiver Stephanie Fisker på sit opslag.

Influenceren slutter af med at skrive, at hun er oprigtigt ked af både situationen og det faktum, at hun og hendes børn endte med at forstyrrede nogen.

»Men jeg er faktisk rigtig glad for, at jeg tog konfrontationen med manden og både fik sagt undskyld og fra på mine børns vegne.«

I kommentarfeltet bliver Stephanie Fisker hyldet for sin håndtering af sagen. Mens flere indrømmer, at det kan være irriterende at høre på andres larmende børn, når man er ude at spise, så er der konsensus om, at det må være mindst lige så frustrerende for forældrene, og at et sådant udbrud fra den utilfredse restaurantgæst ikke er særlig konstruktivt.

'Hvor er du sej. Selvfølgelig er det skide træls med overtrætte børn, men uanset hvad er det ikke okay at opføre sig på den måde. Mega fed måde, du tog konfrontationen på,' lyder en af kommentarerne, mens en anden skriver:

'Det værste er næsten, at han bliver ved med at skælde ud til trods for at du pænt kommer og giver en undskyldning. Det er noget af det mest grænseoverskridende, når folk ikke har en naturlig stopklods. Hans opførsel var MEGET værre end børnenes... Super pinligt at voksne mennesker kan finde på at opføre sig sådan overfor børn. Stakkels jer, men sejt tacklet.'

B.T. har været i kontakt med Stephanie Fisker, der ikke ønsker at uddybe sin oplevelse.