Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hun har været på forsiden af alverdens medier og i centrum for mange fotografers linse.

I fire år var hun så kendt, at hun var en af verdens mest kendte kvinder. Men siden hendes berømte mand, Donald Trump, mistede præsidentposten, er Melania Trump som sunket i jorden.

Ifølge amerikanske medier dukkede hun tilsyneladende ikke op, da Donald Trump for nylig fejrede sin 75-års fødselsdag.

Den tidligere præsident fejrede sin halvrunde fødselsdag, mandag den 14. juni, i en golfklub i New Jersey sammen med et selskab bestående af blandt andre hans søn, Donald Jr., skriver Daily Star.

Her ses parret under en af deres sidste officielle optrædener.
Her ses parret under en af deres sidste officielle optrædener. Foto: Stefani Reynolds / POOL
Vis mere

Donald Jr. lagde efterfølgende en video op på de sociale medier, hvor man kan se lidt af fødselsdagsarrangementet. Hertil taggede han flere deltagere – men dog hverken Melania Trump eller Barron, som er Donald og Melania Trumps fælles søn. De to kan heller ikke ses på videoen fra arrangementet.

Den tidligere præsident bryder sig dog angiveligt slet ikke om sin fødselsdag, fortæller hans tidligere kone, Ivana Trump:

»Jeg talte med ham og ønskede ham tillykke og fortalte ham: ‘Vær ikke bekymret for din alder. Alder er bare et tal, og hans og min er ikke på nogen liste',« siger Ivana Trump – med hvem Trump har tre børn – til People.

Og måske er det derfor, at Melania Trump ikke deltog i festlighederne. Eller måske er det, fordi der er knas i parforholdet hos det tidligere præsidentpar. Der har længe floreret rygter om, at Melania gerne vil skilles fra Donald Trump.

Der forlyder, at der er knas i ægteskabet mellem Donald og Melania Trump.
Der forlyder, at der er knas i ægteskabet mellem Donald og Melania Trump. Foto: JONATHAN ERNST
Vis mere

De rygter er dog blevet afvist af en bekendt af parret, R. Couri Hay, der til The Times tidligere har fortalt, at det sandsynligvis ikke vil ske, da Melania Trump er meget glad for sin stabile og trygge tilværelse i ægteskabet.

Men hvor er den forhenværende førstefrue så blevet af? Mens andre præsidentfruer som Michelle Obama og Hillary Clinton har værnet om deres navn og skrevet bøger efter, at deres mænd forlod det vigtige embede, så har Melania Trump glimret ved sit offentlige fravær.

Ifølge det amerikanske magasin People, så tilbringer Melania Trump det meste af sin tid i Florida på Trumps resort Mar-a-Lago i rigmandsghettoen Palm Beach.

Hun tilbringer dog tilsyneladende ikke så meget tid sammen med Trump. Angiveligt, fordi Trump fortsat er vred over sit nederlag i præsidentvalget og derfor bruger meget tid på at kritisere fjender og konspirere.

Melania Trump har tilsyneladende tilbragt den seneste tid i Florida.
Melania Trump har tilsyneladende tilbragt den seneste tid i Florida. Foto: MARCO BELLO
Vis mere

Trump blev nemlig meget fornærmet over at tabe præsidentvalget, da han mente, at der var blevet snydt med stemmerne og blev sur, da Højesteret nægtede at ugyldiggøre Joe Bidens valgsejr, hvilket blandet andet fik Star Tribune til at kalde Trump for ‘Amerikas dårligste taber’.

Melania og Donald Trump er set sammen enkelte gange, blandt andet på årets Mors dag, hvor de – som altid – spiste frokost sammen på Mar-a-Lago sammen med sønnen Barron, hvorefter Trump dog hurtigt tog væk alene.

På de sociale medier har Melania Trump også holdt relativ lav profil med kun et par håndfulde nye opslag siden januar.

Du kan se Trumps venner synge fødselsdagssang for ham her:

Andre læser også