Lyt til artiklen

Du føler dig måske gammel, når vi fortæller dig dette.

Men Sophia Grace Brownlee, der som otteårig blev kendt som en af de to rappende kusiner i 'The Ellen Show', venter i dag sit første barn.

'Jeg har vænnet mig til det nu, og jeg er super glad. Jeg kan ikke vente med at tage jer med på denne rejse, og jeg har helt sikkert en masse anderledes indhold end det, jeg normalt viser,' siger den i dag 19-årige youtuber på sin kanal.

Sammen med sin tre år yngre kusine Rosie gik Sophia Grace Brownlee viralt i 2011, da deres mødre uploadede en video af dem, hvor de iført lyserøde balletkjoler og diademer rapper det hårdtslående Nicki Minaj-hit 'Super Bass'.

Sophia Grace Brownlee og Rosie McClelland på den røde løber året efter deres tv-debut.
Sophia Grace Brownlee og Rosie McClelland på den røde løber året efter deres tv-debut. Foto: Chris Pizzello
Vis mere

Videoen er i dag set mere end 55 millioner gange, men de fleste husker dem nok bedst fra 'The Ellen Show'. I 2011 blev de to britiske piger nemlig inviteret ind i det amerikanske talkshow for at synge sangen – og så tog det fart.

Ellen DeGeneres blev nemlig så vild med kusinerne, at hun siden inviterede dem tilbage i showet – intet mindre end 30 gange. Her lavede de blandt andet indslag fra de røde løbere og interviewede verdensstjerner som Taylor Swift og Justin Bieber.

Herudover udgav parret to storsælgende børnebøger med sig selv i hovedrollerne, medvirkede i filmen 'Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure' og var gæstestjerner i Ariana Grandes Nickelodeon-serie 'Sam & Cat'.

Mens den yngste af pigerne ofte holdt sig i baggrunden og mimede lidt med, og hendes tre år ældre kusine gav den gas på scenen, er den i dag 16-årige Rosie McClelland blomstret op som både influencer og sanger og har senest i maj udgivet singlen 'Safe In Your Love'.